Vesti

Mali: “Isplata pomoći mladima počinje 1. februara. Sve će biti isplaćeno u tri dana”

Siniša Mali izjavio je da se gradi 10 brzih puteva i auto-puteva, plus obilaznica oko Gornjeg Milanovca i rekonstrukcija puta Novi Pazar-Tutin.

“U ovom trenutku imamo 12 projekata. To su projekti koji potpuno menjaju Srbiju. Nisu samo auto-putevi, već i brze pruge. Videli ste probne vožnje do Novog Sada. Srbija se umnogome promenila i pokazali smo koliko smo jaki i stabilni”, rekao je ministar finansija.

On je istakao da će se od Beograda do Zlatibora putovati za sat i po vremena kada se bude gotova deonica Čačak – Preljina i naveo da se nikada do sada srpskim prugama nije išlo brzinom od 200 kilometara na sat.

“Srbija se promenila, pokazali smo koliko smo jaki i stabilni, ne samo izgradnjom puteva – 8,7 milijardi evra smo opredelili za pomoć privredi u periodu korone”, naveo je Mali i dodao da je ovo pokazatelj da se snovi ostvaruju.

Osvrnuo se i na prijavljivanje za 100 evra, prokomentarisao je broj prijavljenih, ali i podsetio na rok za prijave.

“U ponoć ističe rok za prijavljivanje mladih za pomoć. U ovom trenutku milion i 17 hiljada građana se prijavilo. Nismo očekivali, ali mi je drago. Pogodili smo u metu”, rekao je Mali i dodao da će se isplata izvršiti u tri dana, počevši od 1. februara.

Related Articles

Komentariši

Back to top button
AllEscort