Vesti

Simpozijum i zimski susret poljoprivrednika od 30. januara do 3. februara na Zlatiboru

Simpozijum Poljoprivredna tehnika i Zimski susreti poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva biće održani na Zlatiboru od 30. januara do 3. februara.
Departman za poljoprivrednu tehniku Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, zajedno sa Nacionalnim naučnim društvom za poljoprivrednu tehniku i suorganizatorima Zadružnim savezom Vojvodine i Poslovnim udruženjem uvoznika i izvoznika poljoprivredne mehanizacije, tradicionalno organizuje 48. Simpozijum Poljoprivredna tehnika i Zimski susret.

Tradicionalno savetovanje je prilika da se susretnu poljoprivrednici i agronomi i razmene iskustva. Za poljoprivrednike je važno da čuju o najnovijim saznanjima nauke i primeni istih u praksi. Institut za ratarstvo i povrtarstvo predstaviće rezultate rada i najnovije sorte i hibride gajenih biljaka koje su stvorili njihovi naučni radnici.

Simpozijumu će prisustvovati veliki broj stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, poljoprivrednih proizvođača, zatim proizvođača poljoprivrednih priključnih mašina i rezervnih delova, trgovačkih kuća, projektantskih i inženjering kuća, konsalting kompanija, stručnih udruženja, banaka, osiguravajućih kuća, uvoznika, zastupnika i distributera poljoprivredne mehanizacije, semenskih kuća, poljoprivrednih zadruga, vodoprivrednih preduzeća i Vojvodina šuma.

Related Articles

Komentariši

Back to top button
AllEscort