TurizamVesti

Asfalt na 2,1 kilometra puta u Mokroj Gori

Danas je završeno asfaltiranje putnog pravca koji vodi od stare Crkve do Stolca u Mokroj Gori.

Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević sa saradnicima je obišla ovu deonicu i još jednom istakla da će grad i dalje ulagati u seoske mesne zajednice i njihov dalji razvoj.

“Evo nas ponovo u Mokroj Gori na putnom pravcu od Stare crkve ka Stocu, gde se završava asfaltiranje preko potrebnog puta u dužini od oko 2 100 metara. Drago nam je da smo još jednom bili u mogućnosti da izađemo u susret zahtevima meštana i u potpunosti finansiramo asfaltiranje ovog putnog pravca.
Naravno ne treba zaboraviti da smo u ovoj godini, a zajedno sa udruženim sredstvima meštana asfaltirali još šest putnih pravaca ukupne dužine oko kilometer i po u ovoj mesnoj zajednici. Naravno ovde nećemo stati, jer ćemo u skladu sa njihovim zahtevima, nastaviti sa obezbeđivanjem neophodne infrastrukture i u narednoj godini”.

Uz podsećanje da je grad prošle godine uložio sredstva u rekonstrukciju Sportskog terena kod škole, gradonačelnica je istakla da se radi  i na rešavanju ostalih problema po prioritetima.

“Iako prepoznata kao turistička destinacija po Šarganskoj osmici i Mećavniku, Mokra Gora ima još mnogo potencijala koje treba razvijati i to je ono na čemu ćemo raditi zajedno sa Savetom mesne zajednice, Turističkom organizacijom i svim relevantnim institucijama”.

Asfaltiranjem ovog putnog pravca završeni su radovi na asfaltiranju putnih pravaca u ovoj mesnoj zajednici, a uskoro se očekuje i završetak radova u Gostinici, nakon čega će JKP “Niskogradnja” nastaviti dalje po planu aktivnosti za ovu građevinsku sezonu.

Related Articles

Komentariši

Back to top button