Некатегоризовано

Takmičari Karate kluba “Užice” vratili se svi sa medaljama iz Mladenovca

Prethodni vikend, u Mladenovcu je održan Kup Srbije za poletarce, pionire i nade. U subotu su nastupili takmičari u katama. Karate klub “Užice” je nastupio sa četiri plasirana takmičara i svo četvoro su osvojili medalje.

Kod pionira 2010 god.apsolutni nivo, posle tri pobede nad takmičarima iz Pančeva, Bora i Mladenovca, Sergej Kurćubić osvojio je zlatnu medalju.

Kod poletaraca 2010 god.klasa C, Ognjen Zdravković, je takođe posle tri ubedljive pobede osvojio zlatnu medalju. Pionirka, Nađa Trnavac u kategoriji 2011 klasa B, zauzela je drugo mesto, dok je kod nada 2009 klasa C, Milica Milovanović osvojila bronzanu medalju.

U nedelju je održano takmičenje u borbama. Odličan uspeh napravila je Jovana Pejić nada 2009 do 35 kg. U veoma jakoj konkurenciji, posle tri pobede, osvojila je zlatnu medalju. Jovana Ćurčić 2008 preko 50 kg je posle jedne pobede, poražena u četvrtfinalu i nije uspela da se domogne medalje.

Veliki uspeh za naše najmlađe karatiste. Osvojili smo pet medalja, od toga tri zlatne. Veoma sam ponosan na njih-rekao je trener Miloš Ršumović.

Komentariši

Back to top button