Vesti

Počele probe

Proverite – da li su vam topli radijatori?

Beogradske termoelektrane započele su funkcionalne probe tokom kojih se proverava sistem grejnog područja, a direktor Direkcije za proizvodnju “Beogradskih elektrana” Zoran Spasovski kaže da će probe trajati do 10. oktobra i da ne podrazumevaju zagrevanje poslovnih i stambenih prostora, već da je reč o probi sistema u dinamičkom hladnom režimu.

“Zamolio bih korisnike da ne pozivaju naš kol-centar i da ne prijavljuju loše grejanje, radijatori će svakako biti hladni, već da obrate pažnju na unutrašnje instalacije, na eventualna curenja i da prijave našem kol centru tu vrstu reklamacija”, rekao je Spasovski za RTS.

Poručio je da se kvarovi mogu prijaviti na broj telefona 011 20 93 100 i istakao da ima dovoljan broj ekipa koje će pravovremeno reagovati, izaći na teren i ukloniti svaki eventualni nedostatak.

Spasovski je naglasio i da su “Beogradske elektrane” spremne za grejnu sezonu i da se ne očekuje da će ona početi pre 15. oktobra budući da, prema prognozama, prosečna dnevna temperatura neće padati ispod 12 stepeni, što je preduslov za početak grejanja.

Related Articles

Komentariši

Back to top button