Vesti

Uz humanost do srećnijeg detinjstva malog Aldina Hamzića

Povodom Međunarodnog dana mladih, Kancelarija za mlade Prijepolje u saradnji sa Ženskim rukometnim klubom Sedmerac a uz podrsku kompanije ‘’Volim dobro u ljudima’’ organizovala je danas humanitarnu trku kroz grad ‘’Za srećnije detinjstvo’’. Sav prikupljeni novac od trke, doniraće za lečenje malog Pribojca, Adina Hamzića.

Međunarodni dan mladih KZM Prijepolje, obeležava nizom aktivnosti. Prva od tih aktivnosti jeste humanitarna trka ‘’Za srećnije detinjstvo’’ malog Adina Hamzića iz Priboja.

– Čim smo videli apel na društvenim mrežama za prikupljanje sredstava za lečenje našeg komšije Pribojca, zajedno sa volonterima došli smo na ideju da damo svoj doprinos u prikupljanju sredstava i odlučili smo se da to bude na ovaj način – kaže koordinatorka KZM Prijepolje Milena Jovanović.

Trka je odrzana na relaciji od zgrade Pošte do Doma kulture. U trci je ucestvovalo preko pedesetak mališana uzrasta od prvog do osmog razreda.

Prvu nagradu za trkače obezbedila je kompanija ‘’Volim dobro u ljudima’’ koja se gotovo uvek odaziva svim humanitarnim akcijama i daje svoj doprinos.

Kancelarija za mlade Prijepolje, obezbedila je nagrade za drugo i treće mesto kao i medalje i zahvalnice za sve učesnike.

Related Articles

Komentariši

Back to top button