BiznisVesti

Inovacioni biznis centar na usluzi poslovnim turistima

U zgradi Kulturnog centra na Zlatiboru, počeo je sa radom Inovacioni biznis centar Zlatibor, koji raspolaže i zajedničkim radnim prostorom.

Ovaj u potpunosti kancelarijski opremljen prostor mogu da koriste svi meštani i posetioci Zlatibora. Prostor je pre svega namenjen poslovnim turistima koji borave na Zlatiboru, a imaju potrebu za privremenim korišćenjem kancelarijskog prostora. U zajedničkom prostoru za rad (Coworking space) svim zainteresovanima se nudi bežični internet, radni sto, računar i štampač.

Zajednički prostori za rad, poput Inovacionog biznis centra na Zlatiboru, popularni su širom sveta i koriste ih poslovni nomadi koji putuju i rade u pomenutim prostorima. Kako napominju dosadašnji korisnici, ovo je dobro mesto za uspostavljanje poslovnih kontakata, kao i za razmenu ideja.

Sat zakupa zajedničkog radnog prostora je 200 dinara, dok je cena sedmodnevnog zakupa 6.000, a mesečnog 15.000 dinara.

Inovacioni biznis centar nalazi se u ulici Miladina Pećinara 2. Svi zainteresocani za zakup zajedničkog radnog prostora mogu se javiti na kontakt telefon 064/ 82-406-45 ili na mejl office@ibczlatibor.rs

Related Articles

Komentariši

Back to top button