TurizamVestiZabava

Promocije Zlatibora održane u 12 gradova Srbije

ZLATIBOR – Tokom protekle dve nedelje predstavnici Turističke organizacije Zlatibor obišli su 12 gradova Srbije u kojima su održane promocije najposećenijeg planinskog centra. Promocije su održane na glavnim gradskim trgovima, šetalištima i pešačkim zonama, gde je veliki broj ljudi imao priliku da se upozna sa turističkom ponudom „zlatne planine“.

Pod sloganom „Zlatibor – otkrijte gde počinje vaša priča“, zaposleni u Turističkoj organizaciji Zlatibor najavili su predstojeću letnju turističku sezonu i upoznali stanovnike većih gradskih centara sa brojnim sadržajima, atrakcijama i aktivnostima, ali i ponudom smeštaja, koje ih očekuju ako ovog leta svoj odmor rezervišu na Zlatiboru.

Tokom prve nedelje kampanje, promocije su održne u Šapcu, Pančevu, Čačku, Vranju, Leskovcu i Nišu, a druge nedelje Zlatibor je svoju turističku ponudu predstavio u Požarevcu, Smedervu, Zaječaru, Kragujevcu, Kraljevu i Novom Pazaru.

Sudeći po velikom odzivu posetilaca štanda, Zlatibor će u predstojećoj sezoni biti pun domaćih turista, koji ovu planinu rado biraju za svoj letnji odmor.
Prema rečima radoznalih posetilaca na Zlatiboru ih najviše privlače raznoliki sadržaji, skoro neograničene mogućnsti za aktivan odmor, prijatna klima i novootvorena Gold gondola. Mlađi posetioci najviše su bili zainteresovani za zabavne sadržaje, a ono što je su mnogi istakli kao najveći utisak je novi izgled jezera i rekonstruisan Kraljev trg.

Promocije su organizovane u saradnji sa lokalnim Turističkim organizacijama gradova i opština, uz svesrdnu podršku lokalnih medija koji su se u velikom broju odazvali na poziv da prisustvuju promociji. Turistička organizacija Zlatibor se ovom prilikom zahvaljuje svim predstavnicima medija i kolegama iz Turističkih organizacija za nesebičnu podršku i saradnju.

Promocije Zlatibora po gradovima Srbije biće nastavljene i u narednom periodu. Tokom ove sedmice biće organizovane promocije u Valjevu i Topoli, a u narednom periodu letnja turistička sezona Zlatibora bićenajavljena u gradovima Vojvodine, saopštili su iz Turističke organizacije Zlatibor.

Related Articles

Komentariši

Back to top button