TurizamVestiZabava

Policija na Zlatiboru

Sindikat srpske policije organizuje 14. po redu sportsku manifestaciju pod nazivom Policijada “Zlatibor 2021“ koja se održava 4. i 5. juna 2021. godine na Zlatiboru.

Svečano otvaranje manifestacije planirano je za petak 4. jun u 15.00 časova na Kraljevom trgu.

Reč je o najmasovnijem sportskom okupljanju u okviru MUP-a, Republike Srbije. Ove godine očekuje se više od 900 učesnika koji će se takmičiti u 11 disciplina, a sastavni deo događaja je i turistički obilazak naše planinske lepotice, El Paso sitija i vožnja Gondolom, koji će biti organizovani u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor.

Policijada u organizaciji Sindikata srpske policije, svake godine okupi i niz uglednih zvanica iz vrha MUP-a i države, dok će ove godine biti prisutni i predstavnici Sindikata bugarske i makedonske policije, kao i predstavnici sindikata drugih delatnosti iz Republike Srbije.

Sportske discipline na Policijadi su: mali fudbal, basket, odbojka, pecanje, streljaštvo, tenis, stoni tenis, šah, pikado, povlačenje konopca i trčanje.

Podršku u organizaciji manifestacije dala je opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, Zlatiborac i Pivara “Hajneken“.

Related Articles

Komentariši

Back to top button