TurizamVestiZabava

Zlatibor spreman za praznike, svi sadržaji na raspolaganju turistima

ZLATIBOR – Svi lokaliteti u okolini Zlatibora otvoreni su za posete. Radno vreme Stopića pećine je svim danima od 9 i 30 do 18 časova, a Muzej Staro selo Sirogojno otvoren je za posetioci će moći da obiđu od 9 do 19 časova. Turističku ponudu tokom predstojećih praznika upotpuniće i sadržaji Kaubojskog grada na Vodicama.

„El Paso city“ otvorio je letnju sezonu, a turisti koji žele da osete duh „divljeg zapada“ na Zlatiboru moći će da posete ovu atrakciju svim danima od 10 do 19 časova.

Planinski centar Tornik biće otvoren od 30. aprila do 04. maja, od 10 do 17 časova, a posetiocima su na raspolaganju žičara za panoramsku vožnju i bob na šinama.

Ljubitelji avanture i adrenalina moći će da se zabave u Avantura parku uživajući u vožnji kvadovima po planinskim prostranstvima ili zip-lajnom u Ljubišu. Poklonicima aktivnog odmora na raspolaganju su obeležene pešačke i biciklističke staze, škole jahanja i iznajmljivanje kočija.

Dino park za praznike priprema prvomajku žurku i takmičenje u kucanju vaskršnjim jajima. U tim dešavanjima, zabavnom programu i prazničnoj atmosferi moći će da uživaju i najmlađi i nešto stariji posetioci.

U Mokroj Gori, na 40 km od Zlatibora, nalaze se poznate atrakcije Šarganska osmica i Drvengrad koji su takođe otvoreni za praznike.

Related Articles

Komentariši

Back to top button