VestiZabava

Premijera predstave Kako su postale ružne reči

PRIJEPOLJE – U Velikoj sali prijepoljskog Doma kulture, premijerno će biti izvedena predstava Kako su postale ružne reči rađena po tekstu Duška Radovića, čiju režiju potpisuje Admir Šehović. Uloge tumače glumci Dečje scene Amaterskog pozorišta Doma kulture Prijepolje. Premijera je u petak, 9. aprila sa početkom u 20 časova.

Predstava na veoma duhovit i zanimljiv način objašnjava deci, a i odraslima, ko je “kriv” što deca govore ružne reči i zašto ne bi trebalo da ih govore.

„Reč je o jednoj jako simpatičnoj priči koju će na sceni izvesti mlađi deo Dečje scene Amaterskog pozorišta, tačnije mališani uzrasta do 6. razreda osnovne škole tako da očekujemo veliku zainteresovanost, kao što je to bio slučaj sa nedavnom premijerom predstave za odrasle. Apelujem na zainteresovane posetioce da na vreme preuzmu karte na biletarnici Doma kulture, obzirom da je u skladu sa epidemiološkim merama broj mesta u sali ograničen“, kaže direktorka Doma kulture Admira Mostarac.

Ljubitelji pozorišta koji su propustili premijere, već sledeće sedmice, imaće priliku da pogledaju reprize predstava koje su izvedene ove nedelje.

Kao čin poštovanja prema radu i požrtvovanosti da sačuvaju svaki život i da na najbolji mogući način upravljaju pandemijom u teškim uslovima, rukovodstvo Doma kulture zatražilo je od prijepoljske bolnice i Doma zdravlja spisak zaineresovanih zdravstvenih radnika koji nameravaju da gledaju predstave, kako bi na taj način mogli da preuzmu besplatne karte za prve reprize predstava Hanibal Podzemni i Kako su postale ružne reči.

Za ostale posetioce cena karti za predstave Hanibal Podzemni’’ i Kako su postale ružne reči iznosi 200 dinara.

Related Articles

Komentariši

Back to top button
AllEscort