BiznisVesti

RAS na konferenciji „Kako pametno investirati “ – prijave za učešće otvorene

Razvojna agencija Srbije (RAS), kao jedan od institucionalnih partnera konferencije Poslovni skok „Kako pametno investirati“, poziva sve zainteresovane da se prijave i učestvuju u ovoj video konferenciji planiranoj za 26. mart ove godine.

Četvrta konferencija „Kako pametno investirati“ održava se virtuelno, putem ZOOM platforme, sa početkom u 9:30 časova.

Osvrćući se na turbulentnu prethodnu godinu, ovogodišnji događaj nosi naziv „Kako pametno investirati u 2021- Izazovi i mogućnosti“ i nudi mogućnost privrednicima da se informišu o dostupnim izvorima finansiranja, podsticajima i programima podrške koje su na raspolaganju, kao i da im pruži stručne informacije kako u aktuelnim okolnostima meriti isplativost investicije, u šta je pametno investirati i koje su najčešće administrativne prepreke.

Predstavnici RAS-a govoriće u okviru panela „Izvori finansiranja, podsticaji i programi podrške dostupni privredi“, gde će detaljno predstaviti vidove podrške privredi koje RAS nudi, programe podrške i dodele podsticaja.

Teme konferencije zakazane za 26. mart biće:

  • Dostupni izvori finansiranja i programi podrške za poslovanje
  • Primeri pametnih investicija
  • Zašto je važno i kako meriti isplativost investicije
  • Administrativni izazovi sa kojima se privreda suočava (upis nepokretnosti u katastar, konverzija zemljišta, tržišni rizici, poreski tretman podsticaja…)

Zainteresovani se mogu prijavi za učešće putem linka: https://poslovniskok.rs/kako-pametno-investirati-izazovi-i-mogucnosti-2021 , gde je dostupna i agenda događaja.

Konferencija je deo projekta Konferencija “Poslovni skok” koja obuhvata informativne radionice kreirane s ciljem da se podstakne poboljšanje poslovne klime u našoj zemlji i privrednicima obezbedi platforma za razmenu informacija i primenu novih znanja, neophodnih za unapređenje svakodnevnog poslovanja. Institucionalni partneri konferencije su Razvojna agencija Srbije (RAS), Privredna komora Srbije, Evropska mreža preduzetništva (EEN), FOTINA i Intesa Invest.

Related Articles

Komentariši

Back to top button