TurizamVesti

Novi promo spotovi TVOJ ZLATIBOR TE ČEKA

Turistička organizacija “Zlatibor” objavila je nove spotove kojima se promoviše zimska turistička sezona. Pod sloganom “Tvoj Zlatibor te čeka” novim promo spotovima predstavljen je ski centar “Tornik” i potencijali za skijanje na Zlatiboru, dočarana je lepota pejzaža i pogled iz najduže gondole na svetu.

Turistička organizacija Zlatibor već godinama posvećeno radi na promotivno – marketinškim aktivnostima i ulaže velike napore da se turistički potencijali planine predstave na što bolji način.

Jedan od nezaobilaznih oblika promocije su video spotovi koji slikom i zvukom najbolje mogu da dočaraju svu lepotu Zlatibora, a potencijalnim turistima približe brojne aktivnosti koje su im na raspolaganju.

Pod sloganom „Tvoj Zlatibor te čeka“ novim promo spotovima predstavljen je ski centar Tornik i potencijali za skijanje na Zlatiboru, dočarana je lepota pejzaža i pogled iz najduže gondole na svetu.

Promo spotovi prikazuju i rekonstuisan Kraljev trg i jezero, novi info centar na Kraljevom trgu, kao i školu skijanja Avantura parka.

Novi promo spotovi nalaze se na zvaničnom youtube kanalu Turističke organizacije Zlatibor i dostupni su na linku:

https://www.youtube.com/user/tozlatibor/videos

Related Articles

Komentariši

Back to top button