TurizamVestiZabava

Radno vreme atrakcija i lokaliteta na Zlatiboru tokom zimske sezone

Tokom predstojećih novogodišnjih praznika, kao i tokom zimske sezone turističke atrakcije i lokaliteti na Zlatiboru biće otvoreni za posetioce Zlatibora.

Stopića pećina je otvorena za posete svim danima od 09.30 do 16.30 časova.

Radno vreme muzeja „Staro selo“ Sirogojno je svim danima od 09.00 do 16.00 časova, dok se vodopad u Gostilju može posetiti svakog danaod 09.00 do 16.30 časova.

Zimska turistička sezona saobraćanja voza „Nostalgija“ na muzejsko-turističkom kompeksu „Šarganska osmica“, počeće 25. decembra, a trajaće do 24. januara 2021. godine. Voz će saobraćati svakog dana sa polaskom u 11.45 časova iz stanice Mokra Gora. Turistički voz saobraća na relaciji Mokra Gora – Jatare – Mokra Gora, a cena karte iznosi 600 dinara za sve kategorije putnika.

Interesantni i nesvakidašnji sadržaji Dino parka posetiocima Zlatibora biće na raspolaganju svim danima od 10.00 do 16.00 časova, a zimske aktivnosti i sadržaje prirpema i Avantura park u centru Zlatibora.

Turistički kompleks „El Paso Siti“, koji se nalazi na Vodicama, 14 km od centra Zlatibora, neće raditi tokom predstojeće sezone.

IZVOR: zlatiborpress.rs

Related Articles

Komentariši

Back to top button