Hrana

FOOD TALK 2020 – Ono si što jedeš! Prva on line konferencija (26. novembar)

Konferencija koja okuplja najveća imena iz sveta gastronomije i vinarstva u regionu, ove godine će se održati u nešto skromnijem i online formatu. 26. novembra od 10 do 13 sati, na YouTube kanalu Color Media Communications održaće se dva panela i dve studije slučaja. Ovogodišnja tema i slogan su: Ono si što jedeš!

Od 2013. godine u Novom Sadu  održava se regionalna konferencija posvećena gastronomiji, vinu i pivu koja okuplja nekoliko stotina učesnika, predavača i izlagača. Konferenciju organizuje tim kulinarskih izdanja Color Press Grupe zajedno sa agencijom za organizovanje događaja Color Media Communications.

Food Talk je brend koji okuplja najpoznatija imena regiona iz sveta gastronomije, ambasade, hotele, restorane, gazdinstva i kompanije koji kroz svoje predstavljanje na konferenciji diktiraju trendove u proizvodnji hrane, vina i piva.

Celokupan program ovogodišnje konferencije možete pogledati OVDE.

Slučaj “Ajvar”

Konferencija će početi panelom Slučaj “Ajvar” – Ono što nam virus ne može oduzeti; Zaštita geografskog porekla i brendiranje regija i zemalja uz pomoć hrane i pića. Učesnici panela su predstavnici ambasada, stranih komora i turističkih organizacija u Srbiji, moderator je Vanja Kovačev, PR stručnjak.

“Ono si što jedeš, jedeš ono šta biraš

Drugi panel pod nazivom “Ono si što jedeš, jedeš ono šta biraš – Na koji način hrana utiče na naš imuni sistem” okupiće lekare, nutrcioniste, psihologe i sportiste , a razgovor sa njima će voditi Maja Petrović,  autor bloga Vitki Gurman i knjige Gurmanske Veze.
Studiju slučaja koja je posvećena benefitima funkcionalne hrane održaće Ivan Zorić, menadžer za razvoj novih proizvoda kompanije Imlek, dok će na temu 165 godina od prvog srpskog kuvara govoriti Tamara Ognjević, direktorka Artis centra, Beograd.

Konferencija će biti organizovana preko ZOOM platforme, a svi zainteresovani je mogu pratiti preko live strama  na YouTube kanalu Color Media Communications klikom OVDE.

Partneri ovogodišnje konferencije su kompanija Imlek, ISKON i AMSS.

Related Articles

Komentariši

Check Also
Close
Back to top button