BiznisVesti

Originalova besplatna škola za preduzetnike – prijavi se!

Original je kroz svoju platformu uvek podržavao lokalne male proizvođače koji svojim trudom i znanjem čuvaju stare zanate i razvijaju i granaju kulturu i naše bogato kulturno nasleđe i vrednosti kojima se ponosimo.

Na osnovu ankete koju smo sproveli sredinom godine zaključili smo da su baš preduzetnici koji se bave pravljenjem predmeta ručnom izradom potencijalno i najpogođeniji uticajem pandemije i ekonomske nestabilnosti. I rešili smo da im pomognemo kroz našu Školu za preduzetnike!

Cilj Originalove škole za preduzetnike je unapređenje poslovanja malih preduzetnika, koji će tokom tri meseca dobiti konsultantsku podršku za razvoj i unapređenje poslovanja kroz rad sa iskusnim preduzetnicima i stručnjacima iz oblasti koje budu obrađivali.

Neke od tema koje će učesnici imati priliku da čuju su:

  • digitalni razvoj brenda,
  • finansijsko poslovanje,
  • soft skills i
  • kako razviti kreativnost i inovativnost

Pored online predavanja, polaznici će moći da učestvuju na webinarima i radionicama, i da budu deo grupe preduzetnika sa kojima će moći da razmenjuju iskustva i promovišu svoj brend kroz Original platformu. Za one najbolje preduzetnike će prijatelj projekta DIRECT MEDIA United Solutions obezbediti (re)branding firme ili proizvoda i mentorsku podršku za digitalni razvoj u trajanju od 6 meseci.

Besplatna Originalova Škola će trajati od novembra 2020. godine do februara 2021. godine.

Kome je namenjena Škola za preduzetnike?

Originalova škola je namenjena vlasnicima firmi koji se bave ručnom obradom i izradom predmeta kao što su nakit, rukotvorine, duborez, pletenje, odeća i obuća… i drugih kreativnih inovacija a koji posluju na teritoriji Srbije najmanje jednu, a najviše tri godine i broje do pet zaposlenih.

Ukoliko želite da unapredite i proširite svoje poslovanje van dosadašnjih okvira, ovo je idealna prilika!

Konkurs je otvoren od 12. novembra do 23. novembra u 12h!

Za prijavu za Školu za preduzenike posetite sajt Original magazin

Izvor: Original magazin

Related Articles

Komentariši

Back to top button