Turizam

Uspešna sezona na Tari

Protekla letnja sezona bila je više nego uspešna za hotelijere na Tari. U Vojnoj ustanovi kažu da su zadovoljni proteklom letnjom sezonom i brojem ostvarenih noćenja.

”Mogu da kažem da je to bila rekordna posećenost gostiju kada su hoteli VU Tara u pitanju. Što je najvažnije gosti su iz naših hotela otišli zadovoljni i zdravi. Samo u mesecu avgustu broj ostvarenih noćenja je iznosio oko 12.000. Smeštajni kapaciteti i tokom septembra meseca su bili maksimalno iskorišćeni”, rekao je Popović.

Popović je izrazio zadovoljstvo zbog trenutne popunjenosti kapaciteta koja sada iznosi 70%. Još uvek je neizvesno da li će epidemiološka situacija odložiti održavanje kongresnog turizma, iako planovi za njegovo održavanje postoje.

Prema rečima upravnika u toku su rezervacije za predstojeću zimsku turističku sezonu i novogodišnje praznike. U hotelu se nadaju da će i zimska turistička sezona ispuniti njihova očekivanja. Cene smeštaja u hotelima Vojne ustanove Tara su na nivou prošlogodišnjih i one se neće menjati tokom zimske turističke sezone.

Gostima hotela na raspolaganju su bazen, teretana, kuglana, sala za stoni tenis, bilijar i salon igara za decu sa raznim sadržajima. 

Treba napomenuti da je u toku promotivna cene bazena u hotelu Omorika. Akcijska cena bazena po osobi iznosi 600 dinara u šta je uračunat i ručak. Bazen se može koristiti u dva termina od 10 do 14 časova i od 16 do 19 časova svakim radnim danom i vikendom.

Related Articles

Komentariši

Back to top button