VestiZabava

Konkurs za izradu logotipa za Evropsku energetsku nagradu u Srbiji

Na ovom konkursu je neophodno dostaviti odgovarajuće samostalno razvijene i dizajnirane logotipe za Evropsku energetsku nagradu u Srbiji (EEAS).

EEAS predstavlja sistem upravljanja energijom i sertifikaciju zasnovanu na međunarodno primenjenoj Evropskoj energetskoj nagradi (EEA). Ovaj konkurs je nastao kao inicijativa MEEMP-a, putem kojeg Švajcarska vlada u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike Srbije podržava četiri srpske opštine u cilju poboljšanja energetske efikasnosti.

Pobednik konkursa će biti nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 500 švajcarskih franaka (CHF). Pobednik će takođe dodeliti ekskluzivna prava korišćenja razvijenog logotipa Evropskoj energetskoj nagradi u Srbiji i MEEMP-u.

Proces izrade i odabira biće podeljen u dva kruga. Prvi krug je otvoren za sve zainteresovane studente da podnesu svoje predloge, dok će drugi krug biti otvoren za odabrane finaliste da dorade svoje nacrte na osnovu povratnih informacija od strane žirija.

Ko može da se učestvuje?

Studenti sa umetničkih, dizajnerskih i arhitektonskih fakulteta, kao i svi kreativni i talentovani studenti ostalih fakulteta. Na ovom konkursu mogu učestvovati samo studenti fakulteta i viših škola u Srbiji, uključujući studente osnovnih, master i doktorskih studijskih programa.

Prvi krug takmičenja

Svi predlozi se moraju dostaviti do 31. oktobra 2020.godine, u formi PDF fajla na mejl competition@meemp-serbia.com, zajedno sa ličnim podacima (ime i prezime, naziv fakulteta/više škole i godina osnovnih/master/doktorskih studija)

Više informacija pogledajte OVDE.

Related Articles

Komentariši

Back to top button