Vesti

Program „Moja prva plata” idealna je šansa za mlađe od 30 godina bez radnog iskustva

Ukoliko ste mlađi od 30 godina, imate stečeno srednje ili visoko obrazovanje i ukoliko ste bez radnog iskustva – Program „Moja prva plata” idealna je šansa za vas!

Tokom devet meseci osposobljavanja za rad steći ćete prva radna iskustva, primeniti stečena znanja i razviti nove veštine, unaprediti radne navike, a za svoj rad bićete plaćeni.

Učešće u Programu „Moja prva plata” otvara vam mogućnost za ulazak u željenu kompaniju i priliku da po završenom osposobljavanju dobijete prvi ugovor o radu. Ovo može biti vaša „prečica za posao”, jer iskustva mnogih ukazuju da je najteže dobiti prvi posao.

Vaše osposobljavanje za rad biće sprovedeno po utvrđenom programu koji odobrava Nacionalna služba za zapošljavanje, uz mentora koji vrši nadzor i pruža podršku. Po završetku, dobićete potvrdu o obavljenom osposobljavanju na konkretnim poslovima, koja povećava šansu da dobijete zaposlenje za koje ste se školovali.

Pratite otvorene radne pozicije na ovoj veb-prezentaciji i iskoristite priliku za uspešan početak radne karijere.

Prijavljivanje kandidata za Program počinje 8. oktobra, a osposobljavanje za rad izabranih korisnika najkasnije u decembru 2020. godine.

Detaljnije uslove Programa možete pogledati u Javnom pozivu Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u Obaveštenju o izmeni javnog poziva od 7. oktobra 2020. godine.

Više o registraciji i prijavi kandidata možete videti u Uputstvu.

Related Articles

Komentariši

Back to top button