TurizamZabava

Rekordna posećenost u Dino parku, na Torniku promet povećan 2.5 puta u odnosu na prošlu godinu

Zlatiborski lokaliteti, namenjeni zabavi i uživanju najmlađih, ali i ostalih generacija, i ovog leta ostvarili su odličnu posetu, a u nekim slučajevima, poput Dino parka i Tornika, postavili i nove rekorde. Posetioci su uživali i u novootvorenom kaubojskom gradu na Vodicama El Paso City, Avantura parku, kupalištima i bazenima. Atmosferu sa ovih lokacija prikazuje epizoda „Zlatibor – zabava za sve“, koju je pripremila Turistička organizacija Zlatibor u okviru kampanje „Tvoj Zlatibor“.

Rekordna posećenost je zabeležena u ski centru Tornik, otkriva nam direktor „Skijališta Srbije“ Dejan Ćika. On podseća da su sadržaji u ovom planinskom centru počeli sa radom 15. juna i do samog kraja sezone zabeleženi su izuzetni rezultati.  

– Broj prodatih karata, kao i promet koji smo ostvarili ovog leta povećan je 2.5 puta u odnosu na prošlogodišnju sezonu. Bogata ponuda koju pružamo na Torniku privukla je veliki broj turista koji su imali prilike da uživaju u zabavnim, adrenalinskim sadržajima, ali i da se opuste u raznim drugim aktivnostima. Panoramska voznja žičarom, bob na šinama, avantura park, zip lajn, mini golf teren, e.bike, mountain bike su samo neki od veoma atraktivnih sadržaja koje nudimo posetiocima, pa smo zato ovog leta zabeležili rekordnu posećenost – otkriva Ćika.

Na Torniku su u toku ubrzane pripreme za zimu koje, inače, traju paralelno sa letnjom sezonom. U ovom ski centru sa velikim nestrpljenjem očekuju sneg i početak zimske sezone.

– Početkom ove godine smo pustili novu plavu stazu u rad, koja je baš bila neophodna i izazvala je veliko interesovanje skijaša. Očekujemo da će i ove godine biti dobra zima i da će posećenost biti još veća nego prošle godine – kaže Ćika.

Related Articles

Komentariši

Back to top button