PutovanjaTurizam

Poznati turistički vloger iz Indije obilazi Zlatibor

Na Zlatiboru trenutno boravi jedan od najuticajnijih turističkih vlogera iz Indije, Varun Vadish, osnivač yotube kanala “Montan Treker” i portala Turisthelplajn.

Uz pratnju vodiča Turističke organizacije Zlatibor, gost iz Indije obilazi najlepše i najinteresantnije delove planine, upoznaje se sa atrakcijama, aktivnostima i turističkim potencijalima kojima Zlatibor
raspolaže, ali i sa stanovnicima, lokalnim običajima i tradicijom zlatiborskog kraja.

U želji da širokom auditorijumu koji prati njegove putopisne serijale otkrije manje poznate destinacije kao što su planinski delovi Srbije, Varun je prethodnih dana obišao najlepše od Zlatibora, Stopića pećinu i gostiljski vodopad, muzej „Staro selo“ Sirogojno, „El Paso sity“. Posetom Dino i Avantura parku u centru Zlatibora, Zip lajn u Ljubišu, ski centru Tornik, uverio se u mnoštvo aktivnosti koje su turistima na raspolaganju. Naglašava da je posebno fasciniran gostoprimstvom domaćina, a to što je vegeterijanac ga ne sprečava da uživa u gastronomskim specijalitetima jer je, kako kaže, kajmakom i sirom sa Zlatibora oduševljen.

Varun u Srbiji boravi u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i ambasadom Indije i vodi kampanju na svom jutube kanalu za promociju naše zemlje i njenih turističkih potencijala.

“Montan Treker” je prvi youtube kanal o putovanjima u Indiji koji je prešao broj od preko milion pratilaca. Varun na svom kanalu deli savete i trikove o putovanjima koji pomažu u sticanju najautentičnijeg iskustva putovanja. Njegov kanal sadrži web seriju o putovanjima iz Kanade, Južne Koreje, Mauricijusa, Indonezije, Rusije, SAD-a, Egipta, Turske, Kazahstana, Gruzije, Kirgistana, Italije, Češke, Austrije i mnogih drugih zemalja.

Pored vođenja juutub kanala koji prati preko 1.250.000 pratilaca, Varun je jedan od TED govornika. Njegov prvi video koji je snimio po dolasku u Srbiju, za svega šest dana dostigao je preko 720 hiljada pregleda i izazvao značajne reakcije i interesovanje za putovanje u Srbiju.

Related Articles

Komentariši

Back to top button