TurizamVesti

Novi promo spot Turističke organizacije Užica – „Užice okom umetnika“

Povodom Svetskog dana turizma, Turistička organizacija Užica je na konfereciji za novinare premijerno prikazala promotivni spot „Užice okom umetnika“.

Promocija je održana u utorak, 22. septembra 2020. godine, sa početkom u 12 časova u Mokroj Gori, u Muzejsko – turističkom kompleksu „Šarganska osmica“.

Uz poštovanje svih preporuka COVID 19, novinarima su se obratili direktorka TO Užica, Mr Danijela Đorđević Arsić, glumac i režiser spota Vahidin Prelić, većnica Grada Užica zadužena za zaštitu životne sredine, energetsku efikasnost i turizam
Nada Jovičić i koordinator za ugostiteljstvo MTK „Šarganska osmica“ Nebojša Mladenović.

U traženju novih ideja i načina promocije, Turistička organizacija Užica je, u saradnji sa produkcijskom kućom Inat, užičkim umetnicima i brojnim saradnicima, uspela da realizuje snimanje turističkog promotivnog spota “Užice okom umetnika”. Ovim spotom stavljen je akcenat na digitalni marketing te će se turistički spot koristiti za potrebe promocije na društvenim mrežama, kao i na sajmovima u zemlji i inostranstvu čim se za to budu stekli uslovi.
Novi promotivni film „Užice okom umetnika“ predstavlja turističku ponudu Grada Užica iz ugla umetnika i na drugačiji način domaćim i stranim turistima približava turističke atrakcije ovog kraja. Užice je prepoznato kao grad umetnosti i kao grad koji širokog osmeha prima svakog gosta i svako ko ga poseti nosi sa sobom delić atmosfere i prirodnih lepota dugo u svom srcu.

Režiju ovog kratkog filma uradio je Vahidin Prelić, direktor fotografije je Marko Kostić, muziku je radio DJ QB i Votchik, a od umetnika učestvuju: Vahidin Prelić, Aleksandar Dimitrijević, Sofija Bunardžić, Branko Kujundžić, Marijana Ćurčić,
produkcija: Andrijana Simović PR Inat.
Doživite i Vi Užice drugim očima.

Related Articles

Komentariši

Back to top button