TurizamZabava

Javni uvid u Nacrt Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru

Javni uvid u Nacrt Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru održaće se u trajanju od 15 dana (skraćeni postupak izmena i dopuna planskog dokumenta), od 15. septembra do 30. septembra 2020. godine svakog radnog dana u vremenu od 10 do 14 časova u zgradi Opštinske uprave (kancelarija br. 104, I sprat) u Čajetini, u ulici Aleksandra Karađorđevića br. 34.

Zainteresovana pravna i fizička lica podnose primedbe na Nacrt Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru u pisanom obliku u uslužnom centru Opštinske uprave, u toku trajanja javnog uvida do 30. septembra 2020. godine.

Javna prezentacija za Nacrt Izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru biće održana 21. septembra 2020. godine sa početkom u 12 časova u velikoj sali Opštine Čajetina u Čajetini.

Javna sednica Komisije za planove na kojoj će biti razmatrane primedbe dostavljene tokom javnog uvida biće održana dana 02. oktobra 2020. godine sa početkom u 12 časova u sali Biblioteke „Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini.

Related Articles

Komentariši

Back to top button