VestiZabava

Dani filma u ivanjičkom Domu kulture 24. i 25. septembra

Film “Neverovatna priča u divovskoj kruški” biće prikazan u ivanjičkom Domu kulture sa početkom u 18 sati. Život prolazi mirno dok Mića i Sebastijan ne pronađu poruku u boci u gradskoj luci. Poruku je poslao gradonačelnik koji zove s Tajanstvenog ostrva, gde je Ddo napravio veliko otkriće. Film je zasnovan na istoimenoj dečjoj slikovnici. Glumci: Zorana Bečić, Ivana Popović, Bora Nenić, Igor Damjanović, Bojan Lazarov, Milan Čučilović, Pavle Jeremić, Miloš Đurović, Rade Vukotić, Branislav Jerinić, Zoran Leković. Đurđina Radić

U danima filma, sa početkom u 20 sati, biće prikazan film “Greh”. Radnja se odvija u Firenci početkom 16. veka. Michelangelo Buanarotti, koga savremenici smatraju genijem, bio je iscrpljen radom na dovršenju svoda Sikstinske kapele. Kada njegov pokrovitelj i vođa plemićke porodice Della Rovere, papa Julije II, umre, Michelangelo je opsednut potragom za najboljim mramorom za dovršenje njegove grobnice. Odanost umetnika testira se kada je Leo X, iz suparničke porodice Medici, izabran za papu. Nudi jedinstvenu novu narudžbu – rad na fasadi zasnovanoj na San Lorenzo.

Uloge: Alberto Testone, Orso Maria Guerrini, Iulia Visotskaya, Adriano Chiaramida, Massimo De Francovich, Antonio Gargiulo, Jakob Diehl, Nicola Adobati. Cena ulaznice za oba filma je 250 dinara.

Related Articles

Komentariši

Back to top button
AllEscort