TurizamVesti

TO Zlatibor kreće sa promocijama Zlatibora za narednu sezonu

Nakon uspešne letnje sezone, aktivnosti koje predstoje TO Zlatibor jesu promocije ove destinacije u zemlji i instranstvu.

Osim drugačijeg izgleda samog centra ove popularne destinacije, gosti će imati priliku da panoramu Zlatibora pogledaju i iz gondole.
Ove godine zbog otkazanih sajmova, turistički poslenici će se na različite načine snalaziti u nastojanju da skrenu pažnju potencijalnim gostima na svoju destinaciju. TO Zlatibor već priprema ponudu za predstojeći zimski period i osmišljava načine prezentacije.

„To će biti na malo neuobičajen način, jer moramo da se prilagođavamo situaciji. Fokusiraćemo se na štampane medije, internet prezentacije, portale i društvene mreže, na neki vid nove komunikacije sa turistima. Ove jeseni neće biti sajmova i prezentacija po gradovima, ali mi ćemo iskoristiti sve moguće resurse i alate kako bi bolje promovisali zimsku turističku sezonu, a imamo šta da promovišemo, imamo šta da najavimo“, rekao je Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor i dodao:“ Očekujemo da hotelijeri izađu sa novim paketima za zimsku turističku sezonu. Tu će se sigurno koristiti benefiti ranih rezervacija, određeni popusti koji obično idu i do 30%. Zajedno sa hotelijerima radićemo na promociji zimske turističke sezone.“

„Radi se na završnom uređenju Trgovačke ulice gde su izmešteni privremeni lokali sa lokacije iz samog centra Zlatibora, u zidane objekte. Jezero u centru će postati biser ove planinske lepotice jer će dobiti velelepne fontane, podvodnu rasvetu, montažnu binu koja će se po potrebi instalirati za održavanje određenih manifestacija i koncerata. Zaista ,Zlatibor kao ozbiljan turistički centar dobija jedan nov izgled, sa takođe potpuno uređenom pešačkom stazom koja će u prvoj fazi ići od hotela Olimp do odmarališta Dunav, bez barijera, stepenica, pogodnu za osobe sa invaliditetom, kao i za majke sa malom decom“, ističe Živanović.

Related Articles

Komentariši

Back to top button