Turizam

Promotivni film o Zlatiborskim hotelima

Turistička organizacija Zatibor, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, snimila je novi promotivni film o smeštajnim objektima na Zlatiboru.


Film pod nazivom “Turistička razglednica hotela na Zlatiboru” jedna je u nizu promotivnih aktivnosti Turističke organizacije Zlatibor koja se trudi da javnosti bolje predstavi turističku ponudu planine, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Pored srpskog, film je snimljen i na engleskom, ruskom i kineskom jeziku

Film prikazuje deset različitih smeštajnih kapaciteta s ciljem približavanja ponude smeštaja na Zlatiboru potencijalnim gostima i odabiru svakog od njih, prema vlastitom afinitetu, hotela koji im najviše odgovara.


Film “Turistička razglednica hotela na Zlatiboru” možete pogledati OVDE.

Na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije Zlatibor objavljeno je deset kratkih promotivnih filmova o hotelima koji su učestvovali u ovom projektu. Promocija smeštajnih kapaciteta ovim se ne završava, već ćemo u narednom periodu nastaviti sa snimanjem filmova o seoskim domaćinstvima, koja su bila izuzetno popularna ovog leta, a ostali registrovani smeštajni kapaciteti na Zlatiboru promovisaće se putem društvenih mreža, sajtova i drugih promotivnih kanali. Zvanični YouTube kanal Turističke organizacije Zlatibor takođe je objavio deset kratkih promotivnih filmova o hotelima koji su učestvovali u ovom projektu. Promocija smeštajnih kapaciteta ovim se ne završava, već ćemo u narednom periodu nastaviti sa snimanjem filmova o seoskim domaćinstvima, koja su bila izuzetno popularna ovog leta, a ostali registrovani smeštajni kapaciteti na Zlatiboru promovisaće se putem društvenih mreža, sajtova i drugih promotivnih kanali.

Related Articles

Komentariši

Back to top button